سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

جنتی: نتیجه حماقت آمریکا عبرت تاریخ خواهد شد

دبیر شورای نگهبان اقدام رئیس جمهور آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی را نابخردانه توصیف کرد و گفت: این اقدام احمقانه صد در صد به نفع این نهاد انقلابی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۶۹

 

به گزارش راهبرد معاصر ،دبیر شورای نگهبان اقدام رئیس جمهور آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی را نابخردانه توصیف کرد و گفت: این اقدام احمقانه صد در صد به نفع این نهاد انقلابی خواهد شد.

 

آیت‌الله جنتی در جلسه امروز با تبریک ایام ولادت امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل (ع)، امام سجاد (ع) و امام زمان (عج) در نیمه شعبان گفت: امیدواریم به برکت این اعیاد مبارک، سالی سراسر خیر و برکت برای مسلمانان به ویژه ملت شریف ایران را شاهد باشیم.

 

دبیر شورای نگهبان با قدردانی از درایت مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جدید به عنوان سال رونق تولید افزود: امیدواریم مسئولان و دولتمردان با همه توان، موانع تولید را برطرف کنند و مبارزه با قاچاق کالا را جدی بگیرند؛ چرا که در صورت رونق تولید بسیاری از دیگر مشکلات برطرف خواهد شد.

 

جنتی در ادامه با اظهار تاسف از وقوع سیل در بخش وسیعی از کشور که منجر به خسارت‌هایی شده است، تصریح کرد: اگرچه سیل‌های اخیر خسارت‌های زیادی در پی داشته، ولی به مراتب منافع این باران‌های بهاری برای کشور بیشتر بوده است؛ چراکه سالها قسمت عمده‌ای از این مرز و بوم به علت خشکسالی‌های پی در پی در رنج و مشقت بود.

دبیر شورای نگهبان آبگیری کامل سدهای کشور و تالاب‌های خشک شده را مایه خرسندی دانست و تعالی حس نوع دوستی و همدلی مردم و نهادها از جمله سپاه پاسداران، ارتش، بسیج، کمیته امداد و هلال احمر در امدادرسانی به سیل زدگان را از دیگر برکات این واقعه برشمرد.

 

وی اقدام رئیس جمهور آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی را نابخردانه توصیف کرد و گفت: این اقدام احمقانه صد در صد به نفع این نهاد انقلابی خواهد شد و به همین میزان به ضرر آمریکایی‌ها؛ چرا که محبوبیت این نیروی فداکار از بدو تاسیس به دست امام راحل تا کنون به این حد در سطح عالی نبوده است.

 

جنتی با اشاره به حجم زیاد تقدیر و تشکر از سپاه پاسداران و اقدام نمادین و معنادار نمایندگان مردم در خانه ملت در پوشیدن لباس مقدس پاسداری گفت: مجلس شورای اسلامی هم باید در اقدامی متقابل قوانینی علیه آمریکا به عنوان بزرگترین تروریست دولتی و حامی تروریست در جهان تصویب کند.

 

دبیر شورای نگهبان در پایان با بیان اینکه با این اقدام دیوانه‌وار رئیس جمهور آمریکا نفرت از آنها در میان ملت‌ها بیشتر خواهد شد، درباره دیگر حماقت دولتمردان آمریکایی در الحاق منطقه جولان سوریه به رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد: مالیکت مردم سوریه بر این منطقه مسلم و غیر قابل انکار است و قطعا نتیجه حماقت‌های مکرر دولتمردان آمریکایی عبرت تاریخ خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار